Fra og med 1. november 2021 offentliggjør vi alle vinnerne fra konkurranser promotert på vår Facebook-side Interiør Giveaways i denne oversikten. Du kan også se pågående konkurranser, som du kan klikke deg videre for å delta i.

I tillegg til å offentliggjøre navnene på vinnere vi trekker selv, innhenter vi også navn på vinnere fra våre samarbeidspartnere som publiseres i denne oversikten. Vi ber naturligvis om samtykke fra vinnerne til å offentliggjøre navnene deres med hensyn til personvern.

Vinnere 2021:

2. November: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med Coca Cola minkjøleskap (kan også kjøpes på linken) som premie. Den heldige vinneren ble Helene Wilmann Dalseide.

8. November: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med Marius-julekule som premie (kan også kjøpes på linken). Vinneren ble Aud Karin Nordheim.

8. November: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med en gul American Tourister-trillekoffert som premie. Vinneren ble Grethe Liv Isaksen.

10. November: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med en artig gaverull som premie (kan kjøpes på linken). Vinneren ble Stine Dahlgren Moe.

11. November: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med en morsom kopp som premie (kan kjøpes på linken). Vinneren ble Sidsel Eaar.

12. November: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med Kjøttkassa fra Mannekassa.no som premie (kan kjøpes på linken). Vinneren ble Tone Sagvik.

15. November: Roborock S6 maxV Robotstøvsuger gitt bort av Skandia Energi. Vi venter på tilbakemelding om hvem som vant fra arrangøren.

17. November: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med 6 vakre Mummikopper som premie (kan også kjøpes på linken). Konkurransen ble lukket for deltakelse etter 8. november. Vinneren ble Margun Alette Stangenes Stordal.

17. November: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med Bosch Kjøkkenmaskin MUM5 som premie (kan også kjøpes på linken). Konkurransen ble lukket for deltakelse etter 10. november. Vinneren ble Mary Johanne Lohiniva.

17. November: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med Ariete Pizza Maker som premie (kan også kjøpes på linken). Vinneren ble Arnhild Reitan.

17. November: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med en Darchin vase som premie (kan også kjøpes på linken). Vinneren ble Daniela Šolak.

18. November: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med 4 valgfrie esker med smågodt som premie (kan også kjøpes på linken). Vinneren ble Anita Enoksen.

19. November: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med en Baileys-julekalender som premie (kan også kjøpes på linken). Vinneren ble Anne Birgitte Braa.

23. November: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med en smart eggkoker som premie (kan også kjøpes på linken). Vinneren ble Turid Aunebakk.

25. November: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med en julekalender med trøfler som premie (kan også kjøpes på linken). Vinneren ble Renate Eugenie.

27. November: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med en vakker glasskule som premie til to vinnere (kan også kjøpes på linken). Vinneren ble Inger Grinaker Hansen og Jane Leikvold.

27. November: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med en Bubble T-badekalender som premie (kan også kjøpes på linken). Vinneren ble Astrid Mulvarpen Nomeland.

28. November: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med en Man Stuff-julekalender som premie (kan også kjøpes på linken). Vinneren ble Kari-Anne Ugland Nomeland.

28. November: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med en sminke-julekalender som premie (kan også kjøpes på linken). Vinneren ble Mariell Befring.

1. Desember: Vinn Samsung Galaxy Z Fold3 5G smarttelefon gis bort av Talkmore. Vi venter på tilbakemelding om hvem som vant fra arrangøren.

3. Desember: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med «Kan inneholde spor av Baileys» emaljekopp med sølvkant som premie (kan også kjøpes på linken). Vinneren ble Aud Berit Haugland Raae.

7. Desember: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med Gjona Spisebord som premie (kan også kjøpes på linken). Vinneren ble Vidar Carlsson.

7. Desember: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med et «orgasmekrus» som premie (kan også kjøpes på linken). Vinneren ble A Sofie Berg.

13. Desember: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med kakeform for å lage små tog som premie (kan også kjøpes på linken). Konkurransen ble lukket for deltakelse etter 30. november. Vinneren ble Therese Schulstad Olsen.

20. Desember: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med spørsmål av typen «fleip eller fakta». Påstanden var at verdens eldste tre er over 4.000 år gammel, og riktig svar var fakta. Den heldige vinneren av 3 Flax-lodd som ble trukket ut er Randi Messenlien.

20. Desember: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med spørsmål om hvor mange fullstendige stolper man kunne se i illusjonen. Riktig svar var 6. Den heldige vinneren av 3 Flax-lodd som ble trukket ut er Silje Gjerdrum.

20. Desember: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med godteri verdt 500 kroner som premie. Den heldige vinneren som ble trukket ut er Marit Synnøve Flaen Stensrud.

20. Desember: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med spørsmål om å identifisere fem byer vi la ut bilde av. De heldige vinnerne av 3 Flax-lodd hver som ble trukket ut er Silja Klever, Ann- Jorid Sakrihei, Bjørghild Myrlund, Julie Ng, og Grete F Klauseth.

20. Desember: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med spørsmål om hvilket dyr en Grand Danois er. Riktig svar var hund. Den heldige vinneren av 3 Flax-lodd som ble trukket ut er Eva Therese Røvik.

Vinnere 2022:

13. Januar: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med spørsmål om hvilke tv-serier som var på bildet. Konkurransen ble lukket for deltakelse etter 5. desember i fjor. Riktige svar var Friends, Dexter, The Walking Dead, Hotell Cæsar og Seinfeld. De heldige fem vinnerne som får 3 Flax-lodd hver tilsendt er Hege Takvam, Charlie Trygstad, Ingrid Mylius Eikanger, Hanne Aarstad, og Bente Løwer!

13. Januar: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med spørsmål om pelsen på isbjørnen er hvit eller gjennomsiktig (riktig svar). Konkurransen ble lukket for deltakelse etter 6. desember i fjor. Den heldige vinneren som får 3 Flax-lodd tilsendt er Martha Bruvik-Meyer.

13. Januar: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med tema «HVEM ER JEG». Ledetråden var «Jeg er nissens favoritt og jeg rimer på søt», og riktig svar var grøt. Den heldige vinneren som får 3 Flax-lodd tilsendt er Nina Ottersland Aasen.

13. Januar: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med tema «HVEM ER JEG». Ledetråden var «Jeg lyser og blinker og rimer på hjerne», og riktig svar var stjerne. Den heldige vinneren som får 3 Flax-lodd tilsendt er Synnøve Kronborg.

13. Januar: Facebook-konkurranse på Interiør Giveaways med spørsmål om om Finland har FLERE eller FÆRRE innbyggere enn Norge. Den heldige vinneren som får 3 Flax-lodd tilsendt er Venke Solhaug.

OBS! Flere vinnere er trukket, og disse er offentliggjort i kommentarfeltet på hver enkelt konkurranse på Facebook. Vi vil oppdatere denne listen med disse navnene også fortløpende.