Kommersielt / sponset innhold

8 vinnere kåres: Reiser verdt kr 60.000 gis bort!

Klør det i reisefoten hos deg også? Da anbefaler vi at du bruker et par minutter på å delta i følgende fire konkurranser. Totalt skal nemlig 8 vinnere kåres og reiser verdt 60.000 kroner deles ut. Alle konkurransene arrangeres av kjente norske selskaper og er seriøse.

Er det verdt å bruke tid å delta på dette? JA, her har du vinnerodds som er langt bedre enn om du for eksempel leverer inn en Lotto-kupong, og hva er vel bedre å vinne fantastiske ferieopplevelser?

5 vinnere får flybilletter verdt 5.000 kroner:

Denne konkurransen er ikke sponset av Norwegian, men hele 5 vinnere får gavekort på flybilletter kjøpt inn fra nettopp dem. Det er som sagt Norges Energi som arrangerer konkurransen, og også her er det superkjapt å delta ved å registrere seg her.

1 vinner får valgfri reise verdt 15.000 kroner:

Her kan du altså stikke av med reisegavekort verdt 15.000 kroner, og det tar deg få sekunder å fylle ut skjemaet her for å delta i konkurransen.

1 vinner får valgfri reise verdt 10.000 kroner:

Reise verdt 10000 kroner gis bort

Nok en herlig premie som ikke er feil å prøve å sikre seg ved å fylle ut nok et kjapt skjema for å delta.

1 vinner får tur til Legoland verdt 10.000 kroner:

Denne premien må jo være alle barns drøm! Og om du har fylt ut de tre overnevnte skjemaene, så må du jo bare delta her også.

Avslutningsvis ønsker vi alle lykke til i samtlige trekninger! Del gjerne også dette innlegget på Facebook slik at dine nære og kjære også får muligheten til å vinne en av drømmeferiene. ❤️